Prachtig landhuis op landgoed van 1,5 hectarePrachtig landhuis op landgoed van 1,5 hectare

Prachtig landhuis op landgoed van 1,5 hectare

Zwolseweg 415, Wenum Wiesel

Energielabel
Energielabel A
Locatie
Wenum Wiesel, GLD
Woon- en perceeloppervlakte
594 m2 - 15.140 m2
Bouwjaar
2009
Slaapkamers
6
Makelaar
Drieklomp Makelaars en Rentmeesters
Prachtig landhuis op landgoed van 1,5 hectarePrachtig landhuis op landgoed van 1,5 hectarePrachtig landhuis op landgoed van 1,5 hectarePrachtig landhuis op landgoed van 1,5 hectarePrachtig landhuis op landgoed van 1,5 hectarePrachtig landhuis op landgoed van 1,5 hectarePrachtig landhuis op landgoed van 1,5 hectare

Dicht bij de Kroondomeinen, het vernieuwde paleis het Loo en de indrukwekkende natuur rondom Apeldoorn.

Zelden krijgen we een woning te koop met zo’n rijke geschiedenis als deze, want de bijzondere toegangspoort aan de Zwolseweg 415 vormde namelijk oorspronkelijk de toegang tot het landgoed “De Rotterdamse Kopermolen” en gaat terug naar het jaar 1753. De Kopermolen hield in het midden van de 19e eeuw op te draaien, maar de prachtige toegangspoort is echter in tact gebleven en is uitgevoerd in een sobere Lodewijk XIV-stijl. Oorspronkelijk werden alle vier de posten bekroond met een siervaas. Op initiatief van de huidige landgoedeigenaar zijn twee vazen vervangen en is de toegangspoort een gemeentelijk monument.

Prachtig landhuis op landgoed van 1,5 hectare

Het LANDHUIS heeft het beste van twee werelden. Prachtige geschiedenis, indrukwekkende natuur en tegelijkertijd een moderne villa met alle luxe die men tegenwoordig verlangt. Goed geïsoleerd, vloerverwarming, een keuken met luxe Miele inbouw apparatuur, drie badkamers, vijf slaapkamers, een kantoor voor de thuiswerker van tegenwoordig en een enorme kelder met veel mogelijkheden.

Met de stad Apeldoorn om de hoek zijn de theaters, restaurants en delicatesse zaken altijd dichtbij, maar wanneer u de rust en ruimte van de natuur zoekt dan liggen de klompenpaden om de hoek voor een heerlijke wandeling. BOUWKENMERKEN Bouwjaar: 2009. Bouwwijze: traditioneel gebouwd, pannen gedekt. Isolatie: volledig geïsoleerd. Woonoppervlakte: 594 m². Woon inhoud: 2.400 m³. Perceeloppervlakte: 15.140 m². Energielabel: A.

Prachtig landhuis op landgoed van 1,5 hectarePrachtig landhuis op landgoed van 1,5 hectarePrachtig landhuis op landgoed van 1,5 hectarePrachtig landhuis op landgoed van 1,5 hectare