TOTAALOPLOSSING VOOR UW AUDIO/VIDEOSYSTEEM

Onze enthousiaste en deskundige medewerkers staan garant voor een optimale begeleiding bij de aankoop en service van een nieuw audio- of videoproduct. Wij verzorgen al ruim 30 jaar de complete projectbegeleiding bij verbouwing of nieuwbouw en bieden een totaalconcept op maat. Door de kwaliteit en exclusiviteit van onze merken en onze vaste wil om ons in vakmanschap en service daadwerkelijk van anderen te onderscheiden, hebben wij u veel te bieden. Daar zijn we best trots op.

We leveren maatwerk voor uw bestaande huis, of nieuw te bouwen woning. Vanaf de bouwtekeningen kunnen wij u kosteloos een passend leidingschema en tekeningen aanbieden. We berekenen geen voorrijkosten voor service aan huis.

Rozestraten Audio en Video biedt een totaaloplossing voor uw audio/videosysteem door het hele huis. Onze service blijft niet alleen beperkt tot de landsgrenzen. Er worden regelmatig projecten in België, Frankrijk, Spanje en Portugal gerealiseerd. Het verhuizen en herinstalleren van uw huidige installatie behoort tot de mogelijkheden.

Kortom: een goede reden om ook in uw vakantieverblijf te kunnen genieten de hoogste kwaliteit audio en video.

We nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking met onze topmerken. Mocht u vragen hebben, of aanvullende informatie wensen, dan horen wij dat graag van u.