Kiest u voor een tuinontwerp op maat van Erik van Gelder®, dan krijgt u een buitenruimte waar u het hele jaar door van geniet. Uw privéoase waarin ál uw wensen en dromen zijn vertaald in een sfeervolle beleving. Een ruimte waarin u ontsnapt aan de dagelijkse ratrace. Een buitenkamer waarvan u met alle zintuigen geniet.

"Uw ideale tuin ontwerpen is geen haastklus. Ik neem er dan ook graag de tijd voor. Het ontwerpproces begint als een gezamenlijke zoektocht naar uw droomtuin. We overleggen, bespreken uw wensen en bekijken wat haalbaar is. Ik hou rekening met uw esthetische en functionele eisen, uw levensstijl, de omgeving en de architectuur van uw woning. Als designstudio drukken wij er onze creatieve en artistieke stempel op.

Een dakterras bij een minimalistische loft. Een wellness tuin bij een riante villa. Een oase van rust. Groot of klein, van de stad tot het platteland – uw tuin is bij ons in goede handen. Wij streven ernaar om van uw tuin een parel te maken waarin u zich prettig voelt." - Erik van Gelder